Selecteer een pagina

Hoe zou het zijn om…

… jouw juridisch ondernemerschap verder aan te scherpen of juist te ontdekken?

… jouw werkgeverschap naar een hoger niveau te tillen?

… jouw (persoonlijk) leiderschap te versterken?

En dat in vier dagen tijd!?

En hoe zou het zijn om dit te doen op een prachtige, historische en sfeervolle locatie in het buitenland? Een locatie waar het comfortabel verblijven is, het eten verzorgd wordt door een chefkok én je tussendoor kunt genieten van de prachtige omgeving?

Heb je tot hier gelezen en denk je: “lijkt me heerlijk, als dat zou kunnen!”?

Dan hebben we goed nieuws voor je.

In april 2024 strijkt Ontspannen Meesterschap voor een vierdaagse workation neer in Zuid-Frankrijk.

Ja, je leest het goed. Zuid-Frankrijk. Om preciezer te zijn: in de streek Languedoc-Roussillon.

 

Voor wie?

Deze workation is voor iedereen in het notariaat die op dit moment leiding geeft of in de toekomst wil gaan geven.

Dus of je nu werkgever bent, een freelancend kano of een teamleider in loondienst: deze workation is voor jou als je aan de slag wilt met jouw ondernemerschap, werkgeverschap en/of (persoonlijk) leiderschap.

Wat gaan we doen?

Je krijgt een voor jou op maat gemaakt programma. Jouw programma wordt samengesteld uit verschillende onderdelen:
– 1-op-1 sessies met Dominique of Madelon;
– inspiratie- en intervisiemomenten met elkaar;
– individuele opdrachten.

En natuurlijk is er tussendoor ruimte voor relaxen en lekker eten!

Waar ga je mee naar huis?

Voordat je vertrekt maak je tijdens je prepsessie samen met ons een persoonlijke verlanglijst.

Wil jij als toekomstig notaris je ondernemingsplan (af)schrijven? Wil jij als (toekomstig) freelancer duidelijk krijgen hoe je jezelf stevig op de kaart zet? Wil je verbetering aanbrengen in de sfeer, werkdruk en de communicatie binnen je kantoor of team? En wil je weten hoe jouw (persoonlijk) leiderschap dit alles beïnvloedt?

Tijdens deze workation zorgen we er samen voor dat jij ontspannen en uitgerust naar huis gaat mét een afgevinkte verlanglijst.

Jouw trainers in Frankrijk

Met mij (Madelon) krijg je een ervaren trainer die met haar voeten in de notariële praktijk staat als freelance kandidaat-notaris én auditor. Mijn expertise als trainer en coach is het werken met systeemopstellingen. Hiermee onderzoek je de onderliggende dynamieken binnen jouw team of kantoor.

Daarnaast werk ik met de Core Values index (CVI) waarmee jij inzicht krijgt in jouw persoonlijke talenten en kernkwaliteiten, energiegevers en conflictstrategieën.

Systeemopstellingen en de CVI zijn twee belangrijke peilers van Ontspannen Meesterschap.

Een derde peiler van Ontspannen Meesterschap is het werken met ons autonome zenuwstelsel. Het opbouwen van onze chillzone en leren om stress soepel te reguleren: Ontspannen Meesterschap@work.

Wanneer ik autonome zenuwstelsel zeg, zeg ik Dominique Krooijmans. Zij is de expert op dit vakgebied en vanaf het allereerste begin mijn co-trainer in het jaartraject Ontspannen Meesterschap.

Nu komt het: Dominique gaat ook mee naar Zuid-Frankrijk! Tijdens deze workation werk je dus niet met één, maar met twéé trainers. Hoe tof is dat.

Met Dominique krijg je een ervaren trainer die haar roots heeft als commercieel leidinggevende, in marketing en in werving&selectie. Zij heeft zich gespecialiseerd in Autonoom Leiderschap: persoonlijk leiderschap bezien vanuit het autonome zenuwstelsel.

Waarom het autonome zenuwstelsel zo belangrijk is voor ons Ontspannen Meesterschap?

Wanneer dit fysieke systeem in zijn vecht-, vlucht-, of bevriesstand staat, gaat onze zelfzorg en zelfsturing offline. En er gebeurt meer: in plaats van verbinden gaan we in standje verdedigen. Ons persoonlijk leiderschap én ons verbindend leiderschap kunnen we vergeten. En ja, ons goed werkgeverschap ook.

Dus ja, natuurlijk krijg je ook Dominique als trainer tijdens deze allereerste Ontspannen Meesterschap workation!

Praktische info

Wanneer

Individuele (online) prepsessie: tussen 1 november 2023 en – 31 januari 2024.

Gezamenlijke kick-off middag in Arnhem: 5 maart 2024.

Frankrijk: maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april 2024.

Aantal plaatsen

We hebben ruimte voor zes deelnemers.

Investering

Jouw investering is € 3.600,= (excl. 21% Btw).

Dit is inclusief voorbereidingssessies, vierdaags trainingsprogramma en vier overnachtingen met volpension.

Je reis van en naar de locatie regel je zelf. Wij regelen -indien er meer deelnemers kiezen voor een vliegreis- een pendel van en naar vliegveld Montpellier.

Locatie

Ontspannen Meesterschap heeft de beschikking over het gehele landgoed WAYA à Domaine Saint Domingue, een historische en gerenoveerde wijnboerderij vlakbij Narbonne in Zuid-Frankrijk.

Iedereen beschikt over een eigen slaapkamer met badkamer. Kamerkeuze is op volgorde van inschrijving.

Veelgestelde Vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, in overleg is er altijd een passende oplossing mogeljk.

Kan ik de kick-off overslaan?

Zowel de individuele prepsessie als de gezamenlijke kick-off zijn belangrijk voor de voorbereiding op en het resultaat van deze workation en daarmee een integraal onderdeel van het programma. Overslaan is dan ook niet mogelijk.

April 2024: dat duurt nog wel even. Kan ik in de tussentijd al aan de slag met Ontspannen Meesterschap?

Jazeker! In twee fasen zelfs: In de periode oktober-januari krijg je een individuele prepsessie. Tijdens deze prepsessie ga je met ons jouw verlanglijst voor jouw workation maken. Het programma voor deze week wordt ontwikkeld aan de hand van ieders persoonlijke verlanglijst. Kortom: je krijgt een programma op maat!

Én dat is nog niet alles: als bonus krijg je -direct bij inschrijving al- toegang tot de Ontspannen Meesterschap Academie (O.M.A.). Zo kun je meteen aan de slag met jouw persoonlijke Core Values Index-profiel. Deze CVI kennis en inzichten vormen één van de instrumenten die we in Frankrijk inzetten om jouw verlanglijst af te vinken.

Hoe kom ik op Waya à Domaine Saint Domingue?

Er zijn verschillende reismogelijkheden:

1. Vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam naar Montpellier. Ontspannen Meesterschap regelt -indien gewenst- een pendelbus van en naar het vliegveld.

2. Met de trein naar station Narbonne. Ook hier regelen we vervoer van en naar het station.

3. Voor wie er een roadtrip van wil maken: vanaf Utrecht is het 1280 km rijden naar Domaine Saint Domingue.

Ik ben (nog) geen ondernemer, is dit dan voor mij?

Jazeker. Of je nu notaris wilt worden, kandidaat-notaris in een maatschap wordt of aan de slag wil als freelancend kano, tijdens deze workation ga je aan het werk met jouw (visie op) ondernemerschap, werkgeverschap en (persoonlijk) leiderschap. Ook onderzoeken of het ondernemerschap überhaupt iets voor jou is, kan een focus zijn voor deze workation.

Moet ik een kamer delen?

Nee, ieder krijgt een eigen kamer. Er gaat niks boven een goede nachtrust en een wellicht snurkende kamergenoot draagt daar meestal niet aan bij 😉